Zintuig Media


Energiestraat 28b 1411 AT Naarden
035695600 Klik om te bellen

Over Zintuig Media

Zintuig is dè online relatiegeschenken groothandel in Nederland. Als een van de eerste online aanbieders van relatiegeschenken, promotieartikelen, reclameproducten en give-aways zijn wij gespecialiseerd in het online aanbieden van promotionele producten.

Voor diverse soorten bedrijven bedrukken wij relatiegeschenken.  Denk hierbij dan aan bijvoorbeeld sokken met een eigen ontwerp, wijnflessen met een op maat gemaakt etiket, paraplu's met opdruk of bijv gepersonaliseerde mokken.

Bij zintuig.nl kunt u terecht voor allerlei soorten relatiegeschenken van paraplu tot powerbank en van fleece muts tot mok, zintuig heeft het allemaal. Naast het verkopen kunt u bij zintuig ook veel relatiegeschenken laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of slogan. 

U kunt altijd uw logo sturen en wij maken gratis een digitaal voorstel van uw logo op elk gewenst product.  


Foto's

Zintuig Media in het kort

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Artikelen

Gezichtsmaskers als modeaccessoire?

Gezichtsmaskers als modeaccessoire?Gezichtsmaskers kunnen net als zonnebrillen en hoeden (van zonbescherming naar modeaccessoire) ook een modeaccessoire gaan worden Sinds de Corona uitbraak zie je ve...

De BE O Bottle, een fles gemaakt van suikerriet

De BE O Bottle, de nieuwe milieu positieve drinkfles is gemaakt van suikerriet.Met de invoering van de BE O Bottle wordt een klimaatpositieve toekomst ondersteund.Een toekomst waarin alles wat ge...