ViveleDon BV


Rosmolenweg 9b 3356 LK Papendrecht
078-3604000 Klik om te bellen

Over ViveleDon BV

Waarom is ViveleDon BV de beste keuze voor jou?

Geschenken met karakter, net even anders, net iets meer onderscheidend. We verstaan de kunst van het geven en adviseren je graag. Van kunstgeschenken tot kerstpakketten, van pennen tot drukwerk, uw totaalspeler die continu anders denkt. Het verschil zit in het detail.

Meer over ViveleDon BV:

Groep van 10 enthousiaste mensen die elke dag met kadootjes bezig mogen zijn. Niet alleen maar leveren, maar van het begin af aan verzinnen, hoe leuk is dat!!! Veel lol maken en proberen het verschil te maken voor je klanten, de ontvanger moet blij zijn met het geschenk en de gever moet trots zijn om het te geven, pas dan is onze missie geslaagd. Met eigen ontwerpers in huis kunnen we snel en creatief schakelen en worden wij blij als klanten onderscheidend kunnen zijn en ze blij zijn dat ze ontzorgd worden. Dit willen we nog wel even blijven doen.

Wat kan ViveleDon BV je bieden?

Snelle, correcte levering, altijd net even anders. Met eigen printer voor cadeaupapier en groot netwerk met verpakkingsbedrijven gaan 80% van onze geschenken met een eigen verpakking de deur uit. Uitstraling is van groot belang bij het geefmoment.

Wie gingen je voor?

We leveren geschenken door heel Nederland en bezoeken jaarlijks veel klanten om de noviteiten te presenteren die we gespot hebben op de beurzen. Continu met de nieuwste trends bezig zijn en continu het verschil willen maken. Doe anders, anders val je niet op!!!

ViveleDon BV in het kort

Verkoop van

Kerstpakketten
Promotiegeschenken
Snoepgoed
Sportprijzen

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

ViveleDon BV


Rosmolenweg 9b 3356 LK Papendrecht
078-3604000 Klik om te bellen