Together-business


Wilhelminaplein 2 5931 NN Tegelen
077 207 2070 Klik om te bellen

Promotieartikelen Kerstpakketten Bedrijfskleding
Specialist in Custom Made Producten

Over Together-business

Waarom is Together-business de beste keuze voor jou?

“Uw boodschap, onze passie!” Vanuit deze gedachte zijn wij “Together-business“ gestart. Promotieartikelen, relatiegeschenken en Kerstpakketten: Wij adviseren en leveren de juiste producten waarmee u, uw naamsbekendheid vergroot en uw waardering voor uw relaties en personeel benadrukt. U denkt hierbij wellicht direct aan een pen met bedrukking maar wij gaan verder. Wij denken met u mee voor de juiste promotionele middelen van bedrijfkleding en give-away tot relatiegeschenkgeschenk en kerstpakket. De boodschap die u wilt overbrengen staat hierbij altijd centraal! Voor het personaliseren hebben wij een eigen ontwerp- en DTPafdeling die het ontwerp en de opmaak voor u kan verzorgen. Veelal valt dit onder onze service, waardoor u veel geld bespaart.

Meer over Together-business:

“Dankzij onze creativiteit en brede assortiment bieden wij een verrassend aanbod aan creatieve geschenken en de nieuwste gadgets voor uw relatie of personeel. Omdat niets te gek is en de mogelijkheden bijna oneindig, praten wij u graag in een persoonlijk gesprek bij!”

Wat kan Together-business je bieden?

Als ondernemer bent u dag in dag uit druk met uw bedrijf. Voornamelijk met het uitoefenen van uw vak en of het aansturen van uw personeel. Voor het voortbestaan van uw organisatie is het belangrijk ook te blijven werken aan uw merkidentiteit, klantbeleving en medewerkerstevredenheid. U wilt immers volgend jaar en daarna ook nog druk zijn met uw organisatie, een groei inzetten, uw klantentrouw verhogen en/of uw personeel tevreden laten zijn. Ook verandert de markt continue. Een gegeven waar we zeker op in moeten spelen.

Together-business in het kort

Verkoop van

Kerstpakketten
Promotiegeschenken
Snoepgoed
Sportprijzen
Wijn

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Together-business


Wilhelminaplein 2 5931 NN Tegelen
077 207 2070 Klik om te bellen