The Lying Dutchmen


Koestraat 142a 2871 DT Schoonhoven
0182 386 801 Klik om te bellen

Hoog opgeleide consiglieri
Meer dan vier eeuwen ervaring
Voegt woord aan de waar toe

Over The Lying Dutchmen

Jack of small trades
The Lying Dutchmen is de oudste leverancier van premium promotional products ter wereld. Sinds 1602 is deze 'jack of small trades' een baken van rust en wijsheid in de woelige baren van relatiegeschenken, beursweggevers, incentives, kerstpakketten, bedrijfskleding, executive gifts en leiderschapsexpedities.

Sinds 1602
The Lying Dutchmen is actief sinds de oprichting van de Vereenigde Oostindische Compagnie. In eerste instantie om handelsbetrekkingen tussen landen te bevorderen met 'spiegeltjes en kraaltjes', maar inmiddels wereldmarktleider op het gebied van premium promotional gifts. Met 35 consiglieri, tailors of reciprocity, voor een maatpak van wederkerigheid. Met vestigingen in Kaapstad, Jakarta, Londen, Parijs en Schoonhoven.

Voeg woord bij de waar
Geef goed of geef niet. Geef ook met de juiste intenties en onderschat nooit het belang van geven. Geef echter altijd met een goed verhaal. Met storytelling. Voorkom de Bermuda-driehoek tussen gever, ontvanger en product; er zijn al zoveel goedbedoelde 'gifts' naar diepe gronden gezonken. De reden: geen boodschap. Geef goed. Geef oprecht. Geef een verhaal mee.

Tailors of reciprocity
Premium promotional products zijn geen raketwetenschap. Het is veel moeilijker dan dat. Een waar ambacht. Misschien zelfs wel een kunst. Laat dit ambacht daarom over aan de ware ambachtslieden. Aan onze consiglieri. Uw raadslieden, tailors of reciprocity. Die het woord bij uw waar kunnen voegen. En u een maatpak van wederkerigheid kunnen aanmeten. Ga niet zelf knutselen aan een raket. Vraag het aan de professionals. Leave it to the pro's.

Jack of small trades

The Lying Dutchmen in het kort

Verkoop van

Kerstpakketten
Promotiegeschenken
Wijn

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Onze locatie

The Lying Dutchmen


Koestraat 142a 2871 DT Schoonhoven
0182 386 801 Klik om te bellen