Staro Nature's Finest bv


Schulpweg 131C 2211 XM Noordwijkerhout
0252740808 Klik om te bellen

Over Staro Nature's Finest bv

Waarom is Staro Nature's Finest bv de beste keuze voor jou?

Gelegen vlakbij de kust en de duinen, tussen de bloembollenvelden, is de natuurlijke inspiratie overal om ons heen. Door rond te kijken, te brainstormen en met mensen te praten, creëert ons productontwikkelingsteam nieuwe ideeën. Vraag onze verkoopmedewerkers om meer informatie en we zullen onze unieke, natuurlijk geïnspireerde producten delen.

Meer over Staro Nature's Finest bv:

Om onze hoge kwaliteit te behouden controleren wij onze producten van begin tot eindproduct. We hebben proeftuinen en in-house kiemproeven waar we onze zaden testen. We bezoeken en inspecteren ook regelmatig onze belangrijkste leveranciers en fabrieken van toegevoegde waardeproducten. Dit alles om een ??product van topkwaliteit te produceren. Daarnaast is Staro Skal gecertificeerd voor biologische zaden en ook FSC® gecertificeerd voor kartonnen verpakkingen en houten tuinmeubilair

Wat kan Staro Nature's Finest bv je bieden?

We hebben een uitgebreid netwerk van betrouwbare bedrijven in Europa en Azië die ons speciale artikelen leveren als aanvulling op onze in-house gemaakte producten. We bezoeken die bedrijven regelmatig om de kwaliteit en werkwijze te controleren. We ontwikkelen verpakkingskunstwerk op maat in onze eigen grafische studio. En we hebben ook een grote database met bloemenafbeeldingen.

Wie gingen je voor?

Onze klanten bevinden zich in de retail en promotionele wereld.. Geen grens is ons te ver en ge actie is ons te groot! Wij streven er naar telkens nieuwe innovatieve producten te ontwikkelen voor onze klanten. Productontwikkeling, het distributie kanaal, en het ontzorgen daarvan, zijn de pijlers wat onze klanten zeer waarderen! Constante kwaliteit garantie en productie efficiëntie, just in time delivery, maken ons bedrijf uniek om grote aantallen adequaat te leveren aan de diverse DC's.

Staro Nature's Finest bv in het kort

Verkoop van

Kerstpakketten
Promotiegeschenken

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Onze locatie

Staro Nature's Finest bv


Schulpweg 131C 2211 XM Noordwijkerhout
0252740808 Klik om te bellen