Staat & Co BusinessGifts BV


Industrieweg 9 7944 HT Meppel
0522240024 Klik om te bellen

Over Staat & Co BusinessGifts BV

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland sinds 1947. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze premiums en relatiegeschenken.


Wij zijn specialist in relatiegeschenken, voor iedereen, in elke branche en voor elk marketingdoeleinde weten wij een passend (te personaliseren) premium of relatiegeschenk te vinden. Ook voor duurzame geschenken zijn wij dé leverancier. Gegarandeerd meer naamsbekenheid voor jouw merk met bedrukte relatiegeschenken.

Sinds 1989 is Staat & Co het enige Nederlandse lid van de grootste organisatie ter wereld in deze industrie; IGC Global Promotions NV. Deze organisatie wordt gevormd door leveranciers van promotionele artikelen over de gehele wereld.

Sinds 2019 wordt Staat & Co gewaardeerd met de hoogst haalbare score op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, volgens de internationaal breed geaccepteerde methode van EcoVadis. Met onze platinum score 87/100, behoren wij tot de hoogst gewaardeerde 1% van alle bedrijven wereldwijd.

Onze USP's: duurzaamheid, levering full service op (inter)nationale schaal, advies op maat, kwaltiteitsproducten en persoonlijk contact.

Foto's

handdoek recycle

Staat & Co BusinessGifts BV in het kort

Verkoop van

Promotiegeschenken

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Staat & Co BusinessGifts BV


Industrieweg 9 7944 HT Meppel
0522240024 Klik om te bellen