Plantenbox


Hooghe Beer 20 2295 MX Kwintsheul
+31(0)6 307 276 73 Klik om te bellen

Over Plantenbox

Waarom is Plantenbox de beste keuze voor jou?

De Plantenbox is het ultieme relatiegeschenk. Laat een blijvende indruk achter en geef een Plantenbox, een duurzaam cadeau voor medewerkers en relaties. Sfeermakers in een prachtige box die in een handomdraai in de tuin, woonkamer of op kantoor staan. Daar word je vrolijk van! Een eerlijk, waardevol geschenk met veel positieve effecten op de woon- of werkomgeving.

Meer over Plantenbox:

De relatie tussen werkgever en werknemer, opdrachtgever en opdrachtnemer worden steeds belangrijker. Transparantie, duurzaamheid en gemak zijn trends die bij zowel leveranciers als afnemers steeds meer naar voren komen. De Plantenbox speelt in op deze behoeften en biedt passende geschenken in verschillende prijscategorieën die van een custom made verpakking kunnen worden voorzien.

Wat kan Plantenbox je bieden?

www.plantenbox.nl is dé plek waar bedrijven eenvoudig en snel een Plantenbox kunnen bestellen. Deze wordt gratis verzonden naar het adres van de ontvanger. Grotere aantallen kunnen op één of meerdere locaties worden geleverd. De webshop biedt een overzicht van alle beschikbare thema verpakkingen en altijd tussen de 15 en 20 verrassende, duurzaam geproduceerde planten. Naast de Plantenbox is er mogelijkheid om cadeaubonnen te bestellen. Deze zijn eenvoudig te verzilveren in de webshop en kunnen over meerdere bestellingen worden besteed. Hoge kwaliteit, gemakkelijk, snel & gratis verzonden.

Wie gingen je voor?

Bedrijven met een maatschappelijke verantwoordelijkheid en een duurzame visie werken aan een hoge klant- en medewerkers tevredenheid. Ontzorgen & verrassen op een groene wijze is waar de Plantenbox voor staat.

Foto's

Plantenbox in het kort

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Plantenbox


Hooghe Beer 20 2295 MX Kwintsheul
+31(0)6 307 276 73 Klik om te bellen