Ontbijtservice Noorderland


K.J. de Vriezestraat 27 9648 HB Wildervank
016688744 Klik om te bellen

Over Ontbijtservice Noorderland

Ontbijtservice Noorderland biedt een uitgebreid assortiment ontbijten. Van een luxe Champagne ontbijt, een romantisch ontbijt voor twee tot een lekker ontbijt op bed. Een smakelijk en origineel ontbijt om cadeau te doen of om zelf van te genieten.

En wat is er zo lekker aan onze ontbijten? De huisgemaakte produkten natuurlijk! Onze heerlijke huisgemaakte jam, de chocolademuffins naar eigen recept. De granola met veel noten en zaden uit eigen oven, de miniquiches. Zelfs de hummus bij het vegetarisch ontbijt wordt vers gemaakt.

Het ontbijt wordt compleet geleverd mét heetgeschonken verse koffie en thee. Geen gedoe met oploskoffie en theezakjes. Alles zit erbij om direct te kunnen genieten van een heerlijk ontbijt.

Het aanbod in het ontbijtmenu is uitgebreid. Zo bezorgen we met feestdagen als Pasen, Moederdag, Valentijnsdag enz. speciale ontbijten. Feestelijk ontbijten, lekker uitgebreid en aangepast aan de feestdag. Ook bieden we thema ontbijten als het Boerenbontontbijt, het Bourgondisch ontbijt en het Romantisch ontbijt voor twee. Voor ieder wat wils.

Bezoek onze webwinkel. Maak een keuze uit het ontbijtmenu en bestel online het lekkerste ontbijt. Ook telefonisch staan onze medewerkers klaar om de bestelling op te nemen. Geef de boodschap of wens voor de ontvanger aan ons door dan zorgen wij dat dit op een servicekaartje of wenskaart bij het ontbijt komt.

De ontbijtservice voor Noord Nederland levert het hele jaar door, 7 dagen per week. Met een verjaardag, trouwdag, jubileum of andere bijzondere dagen staan wij 's morgens als eerste klaar om te feliciteren met een kraakvers ontbijt. Een smakelijk begin van een bijzondere dag.

Een lekker luxe ontbijt om iemand te bedanken of beterschap te wensen. Een attente verrassing om iemand lekker te verwennen en eens goed in het zonnetje te zetten. Voor iedere gelegenheid maken wij een passend ontbijt.

Dan schakel je Ontbijtservice Noorderland in. Zo kun je makkelijk online iets bijzonders bestellen. Een origineel cadeau om van te genieten. Goed geregeld, zorgen wij dat we op de afgesproken dag een geweldig ontbijt en een goedemorgen met een glimlach bezorgen. De ontbijtservice wordt thuisbezorgd in heel Groningen en Drenthe.

Ontbijtservice voor Groningen en Drenthe. Een lekker ontbijt, thuisbezorgd voor iedere gelegenheid

Foto's

Ontbijtservice Groningen

Ontbijtservice Noorderland in het kort

Verkoop van

Kerstpakketten
Promotiegeschenken

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Certificeringen

Recomended Restaurant Guru

Onze locatie

Ontbijtservice Noorderland


K.J. de Vriezestraat 27 9648 HB Wildervank
016688744 Klik om te bellen