Ontbijtservice Brievenbusontbijt


k.j. de Vriezestraat 7 9648 HB Wildervank
0616688744 Klik om te bellen

Over Ontbijtservice Brievenbusontbijt

Waarom is Ontbijtservice Brievenbusontbijt de beste keuze voor jou?

Relatiegeschenk, Ontbijt door de brievenbus. Zakelijk ontbijt bestellen? Zoek je een origineel cadeau voor een klant? Hoe leuk is het wel om een ontbijt cadeau te doen aan een jarige medewerker. Aan alle werknemers van het bedrijf om te bedanken voor hun inzet.

Online vergaderen met je collega's met een Facetimeontbijt of Zoom ontbijtje. Alle thuiswerkers tegelijk aan het ontbijt met videobellen. Aan die klant die een grote aankoop bij je deed of je een mooie opdracht gaf. Een jubileum te vieren of op originele wijze een uitnodiging te versturen? Een ludieke actie om in de picture te komen met jouw bedrijf...... Of, of enz. Wij kunnen nog wel even doorgaan, maar je weet zelf het beste wat jìj met het ontbijtje zou willen zeggen of bereiken.

Een lekker ontbijtje, gevuld met uitsluitend a merk kwaliteitsproducten. Een origineel relatiegeschenk om niet snel te vergeten! Bedrijfslogo op de ontbijtdoos, visitekaartjes, reclamefolder, persoonlijke boodschap of promotiemateriaal toevoegen? Het kan allemaal bij Brievenbusontbijt.

Ontbijtservice Brievenbusontbijt bezorgt met Postnl landelijke ontbijten. Wil je een ontbijt naar het buitenland sturen? Dat kan natuurlijk! We houden rekening met een langere verzendtijd. Brievenbusontbijt berekend de actuele verzendkosten van het betreffende land.

De adressen kunnen in Excel aangeleverd worden. Eventueel het bedrijfslogo voor op de ontbijtdozen kan per mail worden verstuurd. Speciale datum voor de ontbijten om geopend te worden? Wij verwerken de te openen datum bij het logo. Zo kan iedereen te gelijk genieten van een lekker ontbijtje.

Een lekker ontbijt met speciaal ontwerp van jouw bedrijf op het originele brievenbuscadeautje, een kaartje met tekst/boodschap erbij. Dit slechts voor 15 euro per persoon. Inclusief verzendkosten en BTW. Geen bijkomende kosten dus. Bij ons is de service gratis en denken we graag met je mee.

Ontbijtservice verstuurd in heel Nederland, een lekker ontbijt voor iedere gelegenheid!

Ontbijtservice Brievenbusontbijt in het kort

Verkoop van

Kerstpakketten
Promotiegeschenken

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Ontbijtservice Brievenbusontbijt


k.j. de Vriezestraat 7 9648 HB Wildervank
0616688744 Klik om te bellen