Martinique B.V.


Egtenrayseweg 22 5928 PH Venlo
0773872327 Klik om te bellen

Over Martinique B.V.

Geef eens iets anders cadeau:
een kunstbeeld of sculptuur
Zoek je een bijzonder cadeau? Wil je echt goed voor de dag komen met je (relatie)geschenk? Weet je niets speciaals meer te verzinnen om weg te geven? Dan hebben wij bij Martinique in Venlo dé oplossing voor jou. Geef een handgemaakt kunstbeeld van tin, kunsthars of brons cadeau dat in ons eigen atelier wordt gemaakt. De ontvanger zal het met open armen in ontvangst nemen. En ongetwijfeld vindt hij er een mooi plekje voor. Het geschenk wordt gezien als een bijzonder aandenken aan een fijne relatie, een leuke periode, een gewonnen wedstrijd, een onvergetelijke trouwdag, een mooie kraamtijd. Waarvoor het ook is, het is hoe dan ook een prachtige attentie.

Natuurlijk kun je ook een kunstbeeld of sculptuur voor jezelf kopen. Zo’n kunstbeeld staat heel mooi op de kast, op de vloer of aan de wand in jouw woonkamer of kantoor. En waar je misschien niet 1, 2, 3 aan denkt, maar een sculptuur kun je ook gebruiken als urn. Het is een mooi kunstbeeld, zodat je er – als het verdriet ook figuurlijk een plekje heeft gekregen – met plezier naar gaat kijken. Zo wordt de herinnering aan de overledene nog dierbaarder en iets meer tastbaar.

Je vindt in ons assortiment veel kunstbeelden en sculpturen. Er is voor ieder wat wils én voor elke gelegenheid een passend geschenk. Heb je toch andere wensen? Dan gaat een van onze kunstenaars voor jou aan de slag. Aan de hand van jouw wensen maken zij een prachtig, uniek beeld.

Wij maken alle verbronsde en kunstharsbeelden en sculpturen in onze eigen tin- en kunstharsgieterij in Venlo. Daardoor garanderen we een snelle levering. Ook is het mogelijk dat je een kijkje komt nemen in de gieterij met showroom. De koffie staat voor je klaar.

Martinique B.V. in het kort

Verkoop van

Kerstpakketten
Promotiegeschenken
Sportprijzen

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Martinique B.V.


Egtenrayseweg 22 5928 PH Venlo
0773872327 Klik om te bellen