La Touche Magique


Heumensebaan 12 6561 CK Groesbeek
085 060 2468 Klik om te bellen

Persoonlijke relatiegeschenken
Kerstpakketten, cadeaus en geschenkpakketten
Ontzorgt volledig, bedenkt hoe jij offline opvalt

Over La Touche Magique

Waarom is La Touche Magique de beste keuze voor jou?

Jouw eigen personal gift shopper, jouw cadeauservice zonder standaard assortiment. Een cadeau, passend bij de boodschap, de relatie of de organisatie, wordt bedacht én geregeld, al of niet gepersonaliseerd. La Touche Magique, daar pak je mee uit!

Meer over La Touche Magique:

Met La Touche Magique help ik bedrijven en particulieren in hun zoektocht naar cadeaus. Ik doe dit op een professionele en vriendelijke wijze, zodat het verschil tussen verwachting en realisatie duidelijk en zo klein mogelijk is. Met La Touche Magique heb ik een eerste stap gemaakt in het verwezenlijken van mijn droom; het starten van een cadeau-belevenis-winkel waar ik als gift shopper aan het werk ben. Misschien in de toekomst een fysieke shop, nu nog online. Zolang mijn klanten, de ontvangers van de cadeaus, ik zelf en mijn gezin happy zijn, zal ik steeds meer van die stappen zetten in de toekomst. Ik leer van het verleden, ik leef in het heden en ik geloof in de toekomst.

Wat kan La Touche Magique je bieden?

Zelfs the sky is geen limit ;-). Dus bij iedere aanvraag een passend cadeau. Een relatiegeschenk dat aansluit op de boodschap en past bij de organisatie of de persoon. Van verjaardagcadeau tot kerstpakket, van give away tot relatiegeschenk tot bingoprijzen.

Wie gingen je voor?

La Touche Magique helpt alle organisaties en particulieren in Nederland, die op zoek zijn naar relatiegeschenken. Op https://www.latouchemagique.nl/referenties/ vind je de mooie referenties. De klant tevree, de ontvanger blij, daar doe ik het voor.

Cadeaus, relatiegeschenken, kerstpakketten en andere geschenkpakketten | La Touche Magique, daar pak je mee uit

Foto's

Onze personal gift shopper

La Touche Magique in het kort

Verkoop van

Kerstpakketten
Promotiegeschenken
Snoepgoed
Sportprijzen
Wijn

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

La Touche Magique


Heumensebaan 12 6561 CK Groesbeek
085 060 2468 Klik om te bellen