Goalpromotions Bedrijfskleding, Kerstpakketten en Relatiegeschenken


Hanzeweg 31a 7418 AV Deventer
0570 616396 Klik om te bellen

Over Goalpromotions Bedrijfskleding, Kerstpakketten en Relatiegeschenken

Goalpromotions biedt alles op het gebied van bedrijfskleding, promotiekleding, sportkleding, relatiegeschenken en kerstpakketten. Gedreven door ruime ervaring en een zeer grote passie voor onze producten voorzien wij u graag van een goed advies, zodat u zelf de beste keuze kunt maken. Wij vinden persoonlijk contact met onze klant erg belangrijk. Wij ontvangen u daarom ook graag in onze showroom om onze samenwerking uit te denken. 

Om in alle behoeften te kunnen voorzien, hebben wij alle merken in ons assortiment zorgvuldig uitgekozen. Waar de ene klant immers op zoek is naar de beste of laagste prijs, is een ander juist op zoek naar hoge kwaliteit of maatwerk. Ons brede assortiment maakt echt alles mogelijk! Vertel ons uw wensen en wij doen er alles aan om aan deze wensen te voldoen. In onze ruime showroom presenteren wij ons brede assortiment, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Komt u gauw eens een kijkje nemen? 

We leveren standaardoplossingen maar zijn ook graag creatief partner bij de ontwikkeling van nieuwe producten die uw bedrijf optimaal kunnen promoten. Door eigen producties kunnen we zeer creatief en flexibel inspelen op actualiteiten en bijzondere wensen.

Uw partner in bedrukte kleding, relatie- en personeelsgeschenken

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw bedrijfskleding, promotiekleding, sportkleding, relatiegeschenken of kerstpakketten van A tot Z kan verzorgen? Dan is Goalpromotions de partner die u wenst te vinden. Waarom Goalpromotions? Met name vanwege onze kwalitatief goede producten en vele mogelijkheden, maar volgens onze klantenkring liggen er ook nog een aantal andere oorzaken aan de keuze voor Goalpromotions ten grondslag. Onze Usp's volgens onze klanten:

  • Meedenken: we leggen niet alleen onze producten aan u voor, maar ook onze expertise. Laat ons met u meedenken om gezamenlijk tot het gewenste einddoel te komen. 
  • Totaalpakket: wilt u nauw betrokken blijven bij het proces of nauwelijks ergens omkijken naar hebben? Uiteraard zijn beide opties mogelijk, maar indien gewenst ‘ontzorgen’ wij u volledig en wordt alles van A tot Z voor u geregeld. 
  • Flexibiliteit: bij Goalpromotions staan we bekend om onze flexibele manier van werken. We stellen onze werkwijze af op uw wensen en zijn waar nodig in staat om heel snel te schakelen.

Foto's

Goalpromotions Bedrijfskleding, Kerstpakketten en Relatiegeschenken in het kort

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Goalpromotions Bedrijfskleding, Kerstpakketten en Relatiegeschenken


Hanzeweg 31a 7418 AV Deventer
0570 616396 Klik om te bellen