Easie International B.V.


Reitsmasstrjitte 46 9281 LE Harkema
085 820 9709 Klik om te bellen

Ondersteuning van A tot Z
Gratis hulp bij ontwerp, mock ups en vectorisering
Eigen drukkerij en productie, scherpere prijzen

Over Easie International B.V.

Wanneer je relatiegeschenken gaat bestellen, doe je dit met een doel. Je wilt dat de tijd en het budget dat je in relatiegeschenken steekt iets oplevert. Of dit meer omzet is, meer leads generen of een WOW-effect oproepen bij je klanten, het is belangrijk dat deze campagne zich terugbetaalt.

Hier denken wij in mee. Wij helpen je met het realiseren van het perfecte relatiegeschenk voor jouw organisatie. Wanneer je campagne succesvol is verlopen zijn beide doelen behaald. Het gewenste resultaat voor jou en een tevreden klant voor ons

Wij geloven bij Easie in een samenwerking met onze klanten die volledig is gebaseerd op deze win-win situatie. Des te beter wij de relatiegeschenken voor jouw realiseren, hoe te tevredener jij bent en des te hoger de kans dat je opnieuw gaat bestellen.

Door alleen aan te bieden wat onze klanten aanbevelen weet je bij Easie International B.V. zeker dat je het perfecte relatiegeschenk weet te vinden.

Zit het artikel dat je zoekt er niet tussen? Wij helpen je graag! Als merchandise leverancier zoeken wij dagelijks voor onze klanten de best passende relatiegeschenken en merchandise.

Altijd geheel vrijblijvend via een uitgebreide offerte. Wij ondersteunen ook volledig met jouw ontwerpstukken en het vectorisering van jouw logo.

Als klant is het wellicht zoeken naar een speld in een hooiberg; het perfecte relatiegeschenk. Tientallen varianten en nog eens honderden leveranciers, waarbij alle teksten en afbeeldingen gelijk zijn.

Ben je benieuwd hoe wij dit doen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via welkom@easie.nl of via 085-820 97 09. Dat is Easie!

Foto's

Samenwerking CSG Lauwers College

Easie International B.V. in het kort

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Easie International B.V.


Reitsmasstrjitte 46 9281 LE Harkema
085 820 9709 Klik om te bellen