Decorama Glas & Graveerservice


De Hoge Brug 24A 6581 AJ Malden
0246758758 Klik om te bellen

Over Decorama Glas & Graveerservice

Waarom is Decorama Glas & Graveerservice de beste keuze voor jou?

Van enkele tot 10.000 stuks kunt u bij ons terecht. Wij hebben klanten door heel het land en komen het eventueel zelf met spoed bezorgen. Wij zandstralen en lasergraveren waardoor wij altijd een oplossing hebben om op welk materiaal u ook wilt te graveren. Onze specialisatie is zandstralen op glas en steen dus daar staan wij om bekend. Tot de kleinste details kunnen we graveren en je mag ook zelf producten bij ons aanleveren.

Meer over Decorama Glas & Graveerservice:

Decorama is een familiebedrijf dat al sinds 1998 bestaat. Sinds dag één staan ze voor goede service en kwaliteit met korte lijnen. Het is een relatief klein team die garant staan voor kwaliteit en service en niet vies zijn om een uurtje langer te werken om de deadline te halen en zo de klant van dienst te zijn. We kunnen snel schakelen en richten ons steeds meer tot een graveerservice voor bedrijven in de relatiegeschenken branche en cadeauartikelen met een persoonlijke tint.

Wat kan Decorama Glas & Graveerservice je bieden?

Door onze specialisatie in glasbewerken en voornamelijk zandstraalgraveren kunnen wij ook glazen producten op maat voor u maken. Ook wij leveren enkele stuks voor een betaalbare prijs, dat zie je niet vaak. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om zelf producten aan te leveren. Door de korte lijnen binnen Decorama heeft u vaak ook een vast contactpersoon die u kan helpen met uw vraag of probleem. Wij zijn ook niet vies van een uitdaging en willen dat dan graag voor u realiseren.

Wie gingen je voor?

Onze klanten zijn zeer divers, denk hierbij aan relatiegeschenk bedrijven, cadeauwinkels, schoenmakers (naambordjes), badkamerspeciaalzaken (ledspiegels), signbedrijven. Ook een bedrijf dat maar eenmalig iets nodig heeft of jaarlijks maar 1 product wil is bij ons welkom en helpen wij graag verder. Door onze lange bestaan hebben wij contact met heel veel verschillende leveranciers en importeurs dus als u een speciaal product zoekt dan is de kans groot dat wij dit gewoon kunnen leveren met of zonder bedrukking of gravering.

Decorama Glas & Graveerservice in het kort

Verkoop van

Promotiegeschenken
Sportprijzen

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Onze locatie

Decorama Glas & Graveerservice


De Hoge Brug 24A 6581 AJ Malden
0246758758 Klik om te bellen