CarpaBizz Gifts B.V.


Gevers Deynootweg 61 2586 BJ 's-Gravenhage
070 3545000 Klik om te bellen

Over CarpaBizz Gifts B.V.

CarpaBizzGifts heeft een breed assortiment aan relatiegeschenken, promotionele artikelen. Van premiums -strooiartikelen - tot en met zeer grote cadeaus. Er staan meer dan 75.000 op onze website. Zoals promotionele T-shirts, petten, baseball caps vallen enorm op en dragen opvallend uw naam uit. Bij promotioneel textiel en professionele werkkleding geldt dat de uitstraling van uw bedrijf of team belangrijk is. Een "uniform" tenue met uw logo en in de juiste bedrijfskleuren laat zien dat u er bent en dat u er staat!  
Mooie sportjacks, poloshirts, T-shirts, bodywarmers en sweaters leveren we met uw logo bedrukt of geborduurd. Dat zorgt voor uitstraling!

Persoonlijke service en adviezen op maat krijgt u mij ons er gratis bij. Ook duidelijkheid voor wat betreft de voorraden van bepaalde artikelen en de haalbaarheid van de leverdatum is bij ons uiterst belangrijk! Want afspraak is afspraak. Voorstellen en suggesties doen we gebaseerd op uw budget, de reden en het doel waarvoor u het artikel nodig hebt. En hoe snel u het artikel nodig heeft.

Snelle leveringen. De levertijden worden steeds korter, dus het digitale materiaal moet perfect zijn.  

Eén advies: Gun uzelf wat méér ruimte dan 'op het allerlaatste moment' en plan vooruit! Evenementen, beurzen, bijeenkomsten en open dagen zijn vaak ver van te voren ook al bekend. Dan zijn de meer mogelijkheden en de prijzen zijn vaak gunstiger.

One stop shopping. Bijna alle producten waar een logo op gedrukt kan worden, of geëtst, (laser) gegraveerd of geborduurd kan worden, kunnen we leveren. Een showroom vol, catalogi vol. Op de webstite staan een groot deel van de artikelen. Vraag erna.

Ons motto is dan ook niets voor niets: Een Zee van Ideeën! 

Foto's

hoodie

CarpaBizz Gifts B.V. in het kort

Verkoop van

Promotiegeschenken
Sportprijzen

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

CarpaBizz Gifts B.V.


Gevers Deynootweg 61 2586 BJ 's-Gravenhage
070 3545000 Klik om te bellen