BRELL


Luciastraat 93C 4813 CX Breda
0620425191 Klik om te bellen

Over BRELL

Waarom is BRELL de beste keuze voor u?

BRELL verzorgt promotionele producten en -kleding, relatiegeschenken en gadgets. Mijn hart ligt bij verbinden. Ik geloof in vrijheid, zijn wie je bent, ook als ondernemer en vind de vrijheid voor andere ondernemers door verbindingen te maken. Ik ondersteun in acquisitie, netwerken en je bedrijf in de markt zetten.

Meer over BRELL:

BRELL werkt bewust niet met een webshop! Door persoonlijk contact kunnen wij sneller en beter het meest geschikte relatiegeschenk of promotioneel product voor u vinden!

Wat kan BRELL u bieden?

Wat ik precies doe? Ik regel alles waarmee een bedrijf zich kan onderscheiden. Dat gaat verder dan alleen zoeken naar leuke gadgets. Ik stem mijn producten af op de individuele klant; op hun huidige bedrijfsimago of op het toekomstscenario dat ze voor ogen hebben. En zo help ik hen zich te onderscheiden, zelfs op een ‘overvolle’ markt. Wie ik zelf ben vormt de fundering onder BRELL. Zowel qua strategie als bedrijfsvoering. Drie kernwoorden zijn daarbij essentieel: klantgerichtheid, kruisbestuiving en service. En zo profileer ik me ook binnen de netwerken die ik leid of waaraan ik verbonden ben. Ik herken me dan ook goed in de uitspraak van een klant: “Voor Ellen moet 1 + 1 altijd 3 zijn.”

Wie gingen u voor?

Bedrijven en ondernemers die zich willen onderscheiden met een relatiegeschenk wat perfect is afgestemd op de boodschap en ontvanger.

BRELL in het kort

Verkoop van

Kerstpakketten
Promotiegeschenken

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Onze locatie

BRELL


Luciastraat 93C 4813 CX Breda
0620425191 Klik om te bellen