Brandwijk Kerstpakketten


Bossekamp 7 5301 LZ Zaltbommel
0418561699 Klik om te bellen

Over Brandwijk Kerstpakketten

U wilt uw personeel of relaties een schouderklopje geven? Een blijk van waardering? Duurzame relaties kunt u opbouwen met unieke en verrassende kerst- en themapakketten. Want wat maakt meer indruk? Een bloemenbon of een prachtig boeket? De verrassing is het grootste geschenk. Bij Brandwijk zijn wij al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het bedenken, maken en faciliteren van creatieve en unieke kerst- en themapakketten die uw relaties laten verrassen. Alle kerst- en themapakketten maken wij volledig op maat. Of u nu enkele pakketten nodig heeft of duizenden. Ieder pakket verdient een persoonlijke benadering, want dat is uiteindelijk wat de echte toegevoegde waarde van uw pakket biedt.

Ieder jaar ontvangen ongeveer 6 miljoen mensen een schouderklopje door middel van een kerstpakket. Het lijkt zo eenvoudig: een kerstpakket samenstellen, maar samen met onze specialisten maakt u er iets speciaals van. De verrassing is immers het grootste geschenk. Een persoonlijke boodschap maakt een kerstgeschenk onvergetelijk. Bij Brandwijk geloven we in een kerstpakket met een boodschap. Daarom denken wij graag met u mee over een creatieve invulling van uw kerstpakket.

Brandwijk is gespecialiseerd in duurzame kerstpakketten. Kerstpakketten met een duurzaam, MVO of Fairtrade karakter geven een mooie extra boodschap aan uw relaties. Naast de duurzame kerstpakketten, kiest u ook voor een duurzame leverancier voor uw kerstpakketten. Wij zijn niet alleen duurzaam met woorden, maar vooral met onze daden. Daarom zijn wij ook in het bezit van meerdere certificeringen.

Naast unieke kerstpakketten is Brandwijk ook het adres voor originele kerstgeschenken. Wij zoeken graag samen met u naar een passend en exclusief kerstgeschenk. Bij ons vindt u kerstgeschenken in alle soorten en maten. Exclusiviteit is ons handelsmerk. Of het nu gaat om een heerlijke wijn/champagne of een uniek cadeau van Hugo Boss en Cacharel. We denken graag met u mee over een kerstgeschenk waar u indruk mee maakt.

 

 

Er is geen Planeet B!

Foto's

Brandwijk Kerstpakketten | Promo.nl

Brandwijk Kerstpakketten in het kort

Verkoop van

Kerstpakketten
Promotiegeschenken
Snoepgoed
Wijn

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Certificeringen

ISO 9001

Ecovadis Platinum

CO2 prestatieladder niveau 3

Erkend mantelzorgvriendelijk bedrijf

Artikelen

Brandwijk Kerstpakketten | Promo.nl zorgt voor lichtpuntje in Cambodja

TBI Holdings is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. Croonwolter&dros is hier een onderdeel van. Zij zijn op bouwreis naar Cambodja...

79% CO2-reductie voor Brandwijk Kerstpakketten-Promo.nl

Brandwijk is al tien jaar koploper in duurzame kerstpakketten en relatiegeschenken. Dat zeggen we niet zomaar, we zijn gecertificeerd op diverse gebieden en worden dus ook elk jaar door een onafhankelijke...

Onze locatie

Brandwijk Kerstpakketten


Bossekamp 7 5301 LZ Zaltbommel
0418561699 Klik om te bellen