AtmR Gifts B.V.


Pascalweg 4 6662 NX Elst (gld)
0481 366 520 Klik om te bellen

Over AtmR Gifts B.V.

Waarom AtmR Gifts de beste keuze is voor jou?

Wij tonen een overzichtelijke moderne webshop waar u snel kunt kijken en inspiratie kunt opdoen voor leuke, originele bedrukte gadgets en relatiegeschenken voorzien van uw logo. Onze shop biedt u snel inzicht in een richtprijs. We benadrukken dat het hier altijd een richtprijs betreft! Veel hangt af van uw bedrukkingswensen. Vraag ons dus gewoon altijd om een vrijblijvende offerte. E: info@atmrgifts.nl

Design, Creatie en Productie van Custommade artikelen & Specials? Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor het laten ontwerpen en produceren van unieke premiums en relatiegeschenken. Wij denken proactief met u mee en inspireren u met onderscheidende producten en concepten die opvallen en die passen bij uw bedrijf of organisatie. Wij beschikken over creatieve vormgevers die graag voor u aan de slag zijn! Stuur gewoon uw vraag of welk product u zoekt en wij gaan aan het werk, volgens ons is dat zoals het hoort. Het scheelt u veel tijd en het is ons vak! Wij zullen u verassen in creativiteit en prijs.

Opslag, logistiek & Uw eigen Corporate webshop? Wij bieden een complete corporate cadeaugiftshop die super eenvoudig te gebruiken en te beheren is. Professionele opslag en beheer van uw premiums en gifts, veilig in ons magazijn, dus géén opslagzorgen en kosten.

Kerstpakketten en Eindejaarsgeschenken bestellen? Wij beschikken over een uitgebreid assortiment goedgevulde kerstpakktten en kerstgeschenken voor uw medewerkers en collega's. U kunt bij ons kiezen voor maatwerk en zelf samenstellen in onze showroom of kies uit een mooi, groot en goedgevuld standaard kerstpakket. Onze pakketten worden rijkelijk gevuld met heerlijke food en non food producten. Wilt u van ons een vrijblijvend en creatief voorstel voor kerstgeschenken of een kerstpakket ontvangen vraag dan om een vrijblijvend kerstvoorstel bij een van onze verkoop adviseurs.

Bent u op zoek naar een onderscheidende partner in promotie en kerstgeschenken?

Voor vrijblijvend contact . E: info@atmrgifts.nl of T + 31 (0)481 - 36 65 20

Uw partner in promotie

Foto's

Logo

AtmR Gifts B.V. in het kort

Verkoop van

Kerstpakketten
Promotiegeschenken
Snoepgoed

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Artikelen

Kerstpakketten 2022

Kerstpakketten of eindejaargeschenken bestellen? Leuke en originele Kerstpakketten bestellen voor je medewerkers is jaarlijks weer een uitdaging. Laat u verassen door onze AtmR Gifts kerstcollectie 2022!...

Onze locatie

AtmR Gifts B.V.


Pascalweg 4 6662 NX Elst (gld)
0481 366 520 Klik om te bellen