Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Poken als relatiegeschenk

De POKEN is een van de nieuwste producten in de promotionele markt. Het speciaal Poken model voor promotionele doeleinde is vanaf april te verkrijgen. Met deze Poken kan je offline je social network profielen, zoals Hyves, Facebook en LinkedIn, uitwisselen. Wanneer de Poken tegen een andere Poken wordt gehouden, worden deze profielen uitgewisseld. Als vervolgens de Poken op de pc of laptop wordt aangesloten, is de uitgewisselde data zichtbaar.

De Poken maakt het mogelijk je eigen gegevens binnen 2 seconden met anderen uit te wisselen. Waar en wanneer je ze ook ontmoet, je kunt interessante mensen direct toevoegen aan je virtuele vriendennetwerk. Hou je eigen Poken twee seconden tegen de Poken van een ander en alle informatie wordt uitgewisseld! Inclusief een connectie op sociale netwerken als Facebook, Hyves en LinkedIn. De gegevens die je ophaalt met de Poken, kun je later in een handomdraai op internet zetten.

Stop deze in je PC en al je nieuwe contacten worden toegevoegd aan je Poken Web database. Via de webdatabase van je Poken geef je aan welke ‘social networks’ je wilt delen met mensen die je tegenkomt in de echte wereld. Een klein logo van elk gekozen netwerk wordt vertoond als een link op je Poken Card. Deze kaart laat wat basisinformatie over je zien. Wil men meer zien, dan klikt men op de link en worden ook de netwerken getoond waar je aan deelneemt. Op webdatabase van je Poken kun je je vrienden op alfabetische volgorde zien, maar ook in een chronologisch in je ‘sociale tijdslijn’. Verder zijn er nog veel meer mogelijkheden die je het best zelf kunt ontdekken!

Op May 25, 2009