Artikel afbeelding

Brandwijk Kerstpakketten | Promo.nl zorgt voor lichtpuntje in Cambodja

TBI Holdings is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. Croonwolter&dros is hier een onderdeel van. Zij zijn op bouwreis naar Cambodja met de stichting Habitat for Humanity geweest. Dit zag Brandwijk Kerstpakketten | Promo.nl als een mooie gelegenheid om een steuntje in de rug te geven. Habitat for Humanity ondersteunt mensen bij de bouw van een eigen huis zodat zij zelfstandig een beter bestaan kunnen opbouwen. Naast financiele steun doneert Brandwijk Kerstpakketten | Promo.nl een duurzaam cadeau aan de bouwers om ter plekke aan de bewoners te geven. De LuminAID, een opblaasbare lantaarn op zonne-energie. Met 7 uur zonlicht is de lantaarn opgeladen en geeft daarna 30 uur licht.

Onze producten blinken uit in duurzaamheid. Zowel in kerstpakketten als voor relatiegeschenken biedt Brandwijk een groot assortiment duurzame producten. Daarmee kunnen wij de wensen realiseren van veel ondernemingen en organisaties, die steeds vaker kiezen voor milieubesparende thema’s of artikelen.

Wij zijn al tien jaar koploper op het terrein van duurzaamheid. Naast voor ISO 9001, MVO PPP en FIRA brons, is Brandwijk als eerste in zijn branche gecertificeerd voor het CO2-bewust niveau 3. Sinds januari 2014 heeft de Brandwijk Groep het certificaat EPPA-zilver (European Promotional Product Association). In Europa is slechts een handvol ondernemingen hiervoor gecertificeerd.

Op April 12, 2017