Alkmaar in a Box


Petrus Blokhof 10-H 1065 XJ Amsterdam
0636515934 Klik om te bellen

Over Alkmaar in a Box

Waarom is Alkmaar in a Box de beste keuze voor jou?

Wil jij kerstpakketten, relatiegeschenken of jubileumgeschenken bestellen dan wel zelf samenstellen? Bespaar tijd en energie door voor een echt Alkmaars pakket te kiezen! Alle producten bij Alkmaar in a Box hebben een uniek verhaal en zijn verbonden aan de stad.

Meer over Alkmaar in a Box:

Wij van Alkmaar in a Box zie dit als de ideale kans zien om al op jonge leeftijd een maatschappelijke bijdrage te leveren. Met het concept Alkmaar in a Box willen wij een alternatief voor onpersoonlijke kerstpakketten, relatiegeschenken en jubileumgeschenken bieden. Tegelijkertijd helpen we de ondernemers, die een eet-of drink product verbonden met Alkmaar hebben, met het creëren van meer naamsbekendheid. Dit is goed voor de stad en nog beter voor het aanbod van lokale en ambachtelijke producten!

Wat kan Alkmaar in a Box je bieden?

Een onpersoonlijk kerstpakket is niet meer van deze tijd, ga in plaats daarvan voor een Alkmaars kerstpakket van Alkmaar in a Box! Bij Alkmaar in a Box hebben we de meest luxe Alkmaarse kerstpakketten. Zo hebben we de Verdronkenoordse Box met bijvoorbeeld een heerlijke rosé en champagne! Ook hebben we samengestelde kerstpakketten met allerlei Alkmaarse speciaalbieren, zoals ‘t Cieraedt van Alkmaar, Andermaal en Alkmaars Blondje! Op zoek naar een kerstpakket zonder bier of wijn? Dan is de Box van Piet voor jou gemaakt! Dit is een lekker gevulde box met 7 alcohol vrije producten uit Alkmaar. Wil jij jouw Alkmaarse kerstpakket liever zelf samenstellen? Ook dat kan natuurlijk! Om je eigen kerstpakket samen te stellen kan je gaan voor de Box van Alcmare! Voor het zelf samenstellen van zo’n Alkmaars kerstpakket kan je eenvoudig contact met ons opnemen. Wij leggen je vervolgens graag alle mogelijkheden uit en is het zo geregeld!

Wie gingen je voor?

Met 1 telefoontje snel nog een Alkmaar in a box geregeld. Perfect meegedacht door Dylan en hij komt de box ook nog persoonlijk brengen. Top service door de mannen van Alkmaar in a box. Aanrader! - P van Kampen, eigenaar 55communications.

Alkmaar in a Box in het kort

Verkoop van

Kerstpakketten
Promotiegeschenken

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Alkmaar in a Box


Petrus Blokhof 10-H 1065 XJ Amsterdam
0636515934 Klik om te bellen