11C Ideas


Fazantstraat 70 2162 GN Lisse
06 28976572 Klik om te bellen

Over 11C Ideas

11C Ideas is uw partner in relatiegeschenken, kerstpakketten, promotionele producten, gadgets, giveaways en reclamemateriaal. Geleverd dan wel met of zonder opdruk van uw logo or reclame-uiting.

Wij assisteren en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt uw budget immers maar een keer uitgeven. Promotionele producten moet zinvol zijn voor uw doelgroep. Stel u zelf de vraag: Hoe besteden ze hun tijd? Waar werken ze, aan een bureau of onderweg of beide? Wat zouden zij nuttig of leuk vinden? Voordat u start met welke promotiecampagne dan ook, moet u eerst duidelijk een doel hebben van wat u wilt bereiken.

Wij zijn onderscheidend door onze persoonlijke aanpak en benadering, service en bij ons is Afspraak = Afspraak. We denken graag met u mee, en presenteren frisse, originele en passende ideeën/producten, daarom gaan we graag een gesprek met u aan om u meer te vertellen over producten en werkwijze.

Wij zijn geen standaard webwinkel maar gaan samen met u in overleg en opzoek naar de juiste promotionele producten, relatiegeschenken, oplossingen die het beste resultaat zullen opleveren.

11C Ideas Team

Foto's

Drinkflessen

11C Ideas in het kort

Verkoop van

Kerstpakketten
Promotiegeschenken
Snoepgoed
Wijn

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

11C Ideas


Fazantstraat 70 2162 GN Lisse
06 28976572 Klik om te bellen