11C Ideas


Heereweg 345 2161 CA Lisse
06 28976572 Klik om te bellen

Over 11C Ideas

Mijn naam is Barry van Eeden en oprichter van 11C Ideas (Winnaar van de Promz Promotional Product of the Year Award in de categorie Kantoorartikelen)

Ik heb meer dan 10 jaar internationale ervaring op het gebied van relatiegeschenken, kerstpakketten, promotionele producten, gadgets, giveaways en reclamemateriaal, dan wel geleverd met of zonder logo of reclame-uiting.

Vele honderden verschillende mensen, bedrijven, stichtingen en verenigingen heb ik reeds mogen helpen bij het maken van een keuze t/m levering van bedrukte relatiegeschenken t/m pennen. Van ECO t/m Custom made producten alles daar tussenin!

Wellicht kan ik jou ook helpen?

Ik assisteer en adviseer je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt jouw budget immers maar één keer uitgeven. Promotionele producten moeten zinvol zijn voor jouw doelgroep. Stel jezelf de vraag: Hoe besteedt mijn doelgroep zijn of haar tijd? Hoe ziet de werkplek eruit, aan een bureau of onderweg of beiden? Wat zouden zij nuttig of leuk vinden? Voordat je start met een willekeurige promotiecampagne, moet je eerst duidelijk voor ogen hebben wat je wilt bereiken. Na het stellen van een doel kunnen we aan de slag.

Ik onderscheidend mij door een persoonlijke aanpak, benadering en service. Daarbij geldt bij één gouden regel: Afspraak = Afspraak. Ik denk graag met je mee en presentere frisse, originele en passende ideeën/producten en houd daarbij altijd de kwaliteit in het oog,

Ik plan graag een GRATIS adviesgesprek met je in en vertel ik je over onze producten en werkwijze.

Ik heb dus geen standaard webwinkel (al kun en mag je natuurlijk wel lekker rond surfen), omdat mensen met mensen zaken doen. In overleg stel ik de juiste promotionele producten, relatiegeschenken, oplossingen voor die voor jou het beste resultaat zullen opleveren.

Foto's

11C Ideas in het kort

Relatiegeschenken met eigen logo

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

11C Ideas


Heereweg 345 2161 CA Lisse
06 28976572 Klik om te bellen